Hemresa och Garmin

Nu så, nu börjar jäkla förkylningen ge med sej lite och jag ska försöka ta mej hemåt. Vilken pärs alltså, jag brukar aldrig vara sjuk så länge.. Har för mej att jag skrev något om det förut, att jag har ett superimmunförsvar som förintar sjukdomar på ett par dagar. Sånt ska en INTE SKRIVA!

Ska bli otroligt skönt att komma hem. Alltså, inte för att jag vantrivs här men jag längtar ju sjukt mycket efter mitt och mina. Mitt lilla hem alltså, innehållande man och katter: Älskar det så mycket! När jag är borta så här så får jag dessutom alltid massor med nya uppslag till saker jag vill göra hemma.

Jo, och så har jag köp-ärvt Linneas gamla Garmin som jag hoppas ska ha dykt upp när jag kommer hem. Har varit sugen på en löparklocka så länge och längtar tills jag kan ge mej ut och testspringa den. Tänker mej att den ska ge min löpning ett lyft. För ärligt talat, hatar att hålla på med telefonen. Den blir blöt, stänger av sej och har sej. Svårt är det också att ta en titt på vad en håller för tempo i förbifarten. Lite beror det så klart på att jag har haft en så trött, gammal telefon som typ stängt av runkeeper om någon ringt (och att försöka knäppa en bild har det inte varit tal om om jag inte velat bli stående och vänta på att det ska gå att sätta igång runkeeper igen). Nu har jag förvisso en ny telefon, men ändå, det ska bli så skönt!

Vad gör ni denna fredag?

7 tankar om “Hemresa och Garmin

  1. Hemma är nog alltid bäst!! Då får du ge dig ut med din nya klocka när förkylningen är borta. Jag använder också alltid telefonen och det är ju inte alltid den vill det jag vill 😉

    Gilla

  2. Ping: Vår, feberfri och eufori | Charlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s