Vår, feberfri och eufori

vår

Heeeej på er! Nu har jag äntligen tittat upp ur den här sjukdvalan som jag befunnit mej i, i över en vecka. Vilken himla förkylning alltså?! Eller så himla unikt kanske det inte är men jag är så ovan att bli sängliggande så här länge -Det händer typ aldrig. Hur jag över huvud taget tog mej hem från Dalarna i fredags är lite av en gåta, för efter den tågfärden har jag legat i sängen hela tiden, hostat och inte orkat något, inte ens bloggen.

Nåväl, när jag har legat och tyckt synd om mej själv har tydligen våren tagit ett grepp runt det här avlånga landet? Eller, jag har ju sett det på era bloggar, på instagrambilder och på solen som lyst in genom fönstret men det var först idag som jag på riktigt tog in det här med våren genom att kunna hänga tvätt UTE!! På vår balkong är det nästan sommarvärme och att stå där och få solen på näsan är ren och skär livsglädje. Hehe, är lyrisk idag som ni kanske märker? Känner mej lite som de knoppande påskliljorna på bordet *är poetisk*

Det är nog i och för sej några dagar kvar tills jag vågar mej ut och springa igen (och testa den där Garminen) men tills dess tänkte jag underhålla er med vad mina springmål egentligen är denna säsong? Ett inlägg om det kommer senare idag!

8 tankar om “Vår, feberfri och eufori

    • Vad glad jag blir av att du blev glad! Men det är ju så: Din blogg är något alldeles extra, ett steg längre, ett steg snyggare, ett steg smartare 🙂 Och TACK för orden om min bild. Blir SÅÅÅ glad!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s