Krispiga cravings

sallad1

sallad2

Jaha, nu har kroppen tagit en pratstund med mej igen. Eller pratstund och pratstund… Den KRÄVER! Enda sedan jag blev förkyld har jag bara, bara velat äta sallad och färska grönsaker. Jag blir helt till mej om jag tänker på krispiga blad. Två maträtter får mej nästan att dregla av begär: Dels färska vårrullar med massor med knapriga grönsaker och dels en stor sallad med massor av krisp. Blev nästan lite orolig för mej själv när vi i helgen skulle beställa pizza och jag kom fram till att jag hellre ville ha sallad?

Salladen på bilden var min lunch idag (och ligger numer ordentligt nedpackad i min mage). Som ni ser behöver det inte vara något avancerat och exotiskt, bara det knaprar så är jag nöjd. Just denna sallad bestod av isbergssallad, majs, morotsremsor, lök, oliver, lite ost och två löskokta ägg på sidan. Och så vinegrette på toppen (är totalt osugen på tjocka såser). Men det är fascinerande det här, tycker jag. Hur en sak plötsligt är det godaste en kan äta bara för att kroppen förmodligen behöver den. Jag tänker att, nu när jag varit sjuk, så behöver väl kroppen en massa vitaminer och färska grejer för att friska på sej så bra som möjligt och då ser den till att få det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s