Helt vanliga saker ur livet

Jag är frisk nu, men fortfarande så matt att det är löjligt. Vill mest bara sova, sova, sova. Följaktligen har det inte varit läge för någon träning just nu och jag är både ledsen och lite tacksam för att jag inte anmälde mej till BBC. Fast mest ledsen faktiskt, när jag ser vilka favvosar som är där. Jag hade ju bara kunnat sitta på en stol och kramas känner jag 🙂

Nåja, jag hade i alla fall fredag igår och passade på att ta lite kort på min vardag för en gångs skull. Så varsågod, några små ögonblick från min dag:

säng

Här vaknar jag upp om mornarna! Just nu i nya, superhärliga flanell-lakan. På bilden syns också Okkie, en nalle jag fick av Daniel som jag i princip alltid har i famnen om Daniel inte finns att tillgå. Vill liksom hålla i något när jag sover.

visset

När jag vaknat igår gick jag ut på balkongen och tittade på resterna av förra årets blommor och tänkte på vad jag vill sätta i år. Är ni såna där människor som nogsamt röjer undan era växter inför hösten? Det är..ehm.. inte jag.

plättariluften

Sen ägnade jag mej lite åt växter inomhus istället. Köpte plättar i luften och lajvade normal människa som kan ha växter inomhus utan att de >>>

agnes

>>>Blir uppätna av såna här söta men grönsakstörstande typer.

rose

Sen blev det eftermiddag och jag drack årets första rosé. Den smaken alltså: Instant sommar rätt in i systemet.

taco

Och så åt vi tacos och tittade på serier. Först en ny på Netflix: Unbreakable Kimmy Schmidt -Smårolig faktiskt – och sedan ”Walking dead” (Kan absolut inte se det i samband med mat)

Sen återvände jag till första bilden, somnade och sov läääänge i morse.

6 tankar om “Helt vanliga saker ur livet

  • Haha, började nästan grina när jag såg dej, Lina och Malin på samma bild på fb. Hade såååå gärna träffat er. Nästa år! 🙂

   Gilla

 1. Hoppas du känner dig starkare snart!

  Och kul med lite vardagsbilder, älskar sånt, ”det här är livet liksom” är ju egentligen roligare än det där som sticker ut!

  Gilla

  • Ja, jag tycker också att det är så himla kul att se bilder ur folks liv. Försöker bli bättre på att bara fota lite allt möjligt 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s