Myssöndag

Imorgon tänker jag sjutton ta en liten försiktig löptur för nu står jag inte ut med att vila mer, det kryper i kroppen. Idag har det dock varit en lugn men himla mysig dag. Jag tränar förresten på det där med att ta med mej kameran, fota bland folk och inte bara hemma i tryggheten -Helt klart en träningssak men känner att jag börjar känna mej mer och mer bekväm med det. Skönt! (och så ger det en roligare blogg förhoppningsvis). Idag har kameran hängt med på detta (Tyvärr missade jag helt att själv komma med på bild):

blomma1

blommor3

Först kurade jag ihop mej på marken och tog kort på vårblommor (vårbucketlist:en, ni vet?)

daniel

Sen tog jag rygg på den här favoritpersonen och så åkte vi in till stan och köpte spännande saker som kontaktplast och krokar, tittade lite i affärer och promenerade runt.

hamburgare

Sen blev vi hungriga och gick till Global living och åt deras vegetariska hamburgare. SÅ. OTROLIGT. GOD med massor av chevre och grönsaker.

cheesecake

Och så avslutade vi med detta: American cheesecake som smakade Midsommar…mmmm

Jaja, så himla många bilder kanske det inte blev? Men jag fortsätter öva. Detta var en liten snabbsummering av min söndag i alla fall!

8 tankar om “Myssöndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s