Vårtrötthet och grejer som hjälper

spegel

Ungefär som bilden känner jag mej idag: Lite suddig, lite trött och lite färglös men samtidigt ganska glad. Jag trodde att den känslan hängde kvar efter förkylningen men nu lutar jag mer åt att det är lite vanlig, hederlig vårtrötthet. Knäppt egentligen. Våren får ju mej att känna mej så glad och pånyttfödd men tydligen också ganska (enormt) trött. Funderade lite över den där känslan och kom på att jag har en blogg och ett arkiv (duuh) som jag kan titta i och mycket riktigt: Precis samma trötthet som i mars förra året. Fast egentligen är det ju inte ett dugg konstigt. Här har solen strålat oavbrutet i flera dagar, något en inte direkt varit bortskämd med. Klart systemet får sej en liten chock! 

Vad gör en åt vårtrötthet då? Jag tänker att det nog är bra att vara ute mycket, vänja sej vid solen och tanka upp med d-vitaminer. Sen är det nog bra att göra saker en tycker är kul, som piggar upp. Det gjorde jag idag! Åkte in till stan och uppdaterade min garderob med våriga grejer, ljusa jeans och färg. Det hjälpte faktiskt en hel del.

Blir ni vårtrötta?

kläder

4 tankar om “Vårtrötthet och grejer som hjälper

    • Men du, jag har också varit lite labil i känslorna (både upp och ned)? Kan det vara våren alltså..hm (Trodde det var monster-pms).
      Fast när en tänker på det kanske det inte är så himla konstigt att en blir trött? Våra stackars kroppar måste ju bli totalchockade efter att ha famlat i mörkret i ett halvår..haha

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s