Om att börja om – Dagens springtur

garmin

På eftermiddagen tog jag en kort springtur för att komma igång igen efter förkylningen. Nu hoppas jag hålla mej frisk och kry p.g.a tycker att jag mest bara har tagit såna här korta ”komma-igen-rundor” de senaste månaderna. Missförstå mej rätt, klart att en ska ta det lugnt i början när en varit sjuk men det blir lite tjatigt när en får börja om och börja om. Saknar att känna mej fri att springa lite hur jag vill och inte tänka på att jag borde ta det lugnt. Fast det är då en får tänka på det där: ”Jag gör fortfarande det här” och inte deppa ihop eller tappa sugen.

Annars var rundan idag riktigt härlig! Allt känns så vårigt: luften, dofterna, knastrande grus under skorna och solnedgången i ögonen. Ja, och så testade jag äntligen min Garmin Forerunner 10 som jag köpt av Linnéa. Det kändes väldigt kul med klocka, som att jag hade mer kontroll och kommer att kunna göra mer saker med farten. Det är så lätt att kolla hur en ligger till och testa olika tempon, hålla tempon o.s.v. Med telefonen känns det som om en får informationen lite i efterhand. Alltså, i bland kan en ny pryl verkligen ge en nytändning hur konsumtionshetsigt det än låter 😉

8 tankar om “Om att börja om – Dagens springtur

    • Haha, helt normalt tycker jag. Det är ju din bebis som varit på massor med äventyr med dej. Jag ska vårda den ömt. Lovar ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s