Mål och länkkärlek

skratt

Swooosh, torsdag igen, fredag imorgon. Som vanligt drar veckorna förbi med en himla fart men just nu får det gärna gå fort med tanke på att ju längre tiden går, desto varmare och ljusare blir det. Fast inte för fort, en vill ju gärna njuta av nyspruckna löv och husväggshäng i solen litegrann.

Idag känner jag mej peppad och inspirerad, tror tröttheten släppte lite med löpningen igår -Löpning alltså, vilken grej! Apropå inspirerad och peppad förresten: Läste ett så himla bra inlägg hos Atilio/Sandra igår om drömmar, mål och att nå mål, att våga stryka mål, att göra sina mål tydliga. Kände på en gång när jag läste inlägget att jag borde sätta mej ned, skriva upp vad jag drömmer om och vill genomföra, hitta delmål (Baka Sockerfritt-Marja skrev f.ö väldigt bra om det här med delmål igår) För tillfället svävar mina mål och drömmar fritt i mitt huvud och det är ju fint men det blir inte så konstruktiv.

länkkärlek2

Känner förresten att nu när jag ändå nämt henne så måste jag ge Atilio/Sandra lite länkkärlek. Det här är verkligen min senaste blogg-cruch. ÄR. SÅ. HIMLA. FÖRTJUST. Atilio är ingen träningsblogg som många av de andra bloggarna jag tipsar om här, snarare en livsstils, mat och diy-blogg (fast hon springer, det gör hon) men den är så himla fin, välskriven och just inspirerande. Sandra har förresten också Podcasten Källan som ni måste lyssna på. Där intervjuar hon människor som har följt sina drömmar, inte helt efter normen oftast (en hel del bloggare).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s