Fredag och gårdagens löptur

charlottasofia

Hej på er och glad fredag! Lite tråkigt väder idag kan jag tycka, men det är ju ändå fredag och det piggar ju alltid upp. Såg ni solförmörkelsen förresten? Jag märkte av den men fattade inte vad som pågick och undrade mest varför det plötsligt blev så himla mörkt.

Förresten, sprang igår också (apropå ingenting) och jösses vad jag är seg i kroppen idag, fast på det där sköna sättet ni vet? Det blev 5 kilometer i varsamt tempo. Jag har verkligen tappat mycket fart och flås, dels efter en mer sparsam träningsvinter men också efter förkylningen. Men det ska nog ordna upp sej: Nu känner jag mej taggad för att bygga på och bli bättre, hitta formen igen. Jag har, som ni kanske vet, ett enda mål med min löpning i vår/sommar: Att springa Midnattsloppet snabbare än förra året. Just nu är jag betydligt långsammare men samtidigt blir jag väldigt ivrig av det. Det är nästan som jag blir mer peppad av att ”slå i underläge”? Just nu gäller det att ta sej igenom de här första rundorna, de som är lite kämpiga och sega, sen tänker jag att jag ska bygga på med både längd och fart (Ja, jag SKA ta det lugnt) 🙂

Nähä, nu ska jag ta tag i en annan form av träning, typ dammsugning och golvtorkning,  inte min favoritgren kanske… Men en å andra sidan är det så härligt att ha det fredagsfint: Målbilder och sånt ska en ju ha.

3 tankar om “Fredag och gårdagens löptur

    • Jag med 🙂 Och tack för peppen! Det var verkligen flåsigt sist men det känns lite lättare när jag vet att det släpper rätt snart.
      Kram!

      Gilla

  1. Ping: Vad man bör göra en söndag klockan 7 | Träningsblogga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s