Body butter

bodybutter1

bodybutter2

I helgen hann jag också vispa ihop lite nytt body butter av kokosoljaHar ni inte testat? Gör det! Detta är den bästa hudvårdsprodukt jag har och jag kan helt ärligt säja att jag aldrig köpt något i butik som varit i närheten av så bra som denna är. Sen är det ju klart att alla har olika hudtyper och att olika saker fungerar olika bra för olika personer. Men som sagt, om jag utgår från mej själv, så är detta superbra, det bästa jag vet.

Ett litet tips förresten: När du vispat ditt body butter och det börjar få den där vita smörkrämskonsistensen: Vispa lite till! När du lägger några extra minuter på vispningen så får du det där riktigt silkeslena, mjuka body buttret.

6 tankar om “Body butter

  1. Men åh, det både låter helt ljuvligt och som sara skrev så ser det ju även riktigt gott ut 😀
    Tack snälla förresten för de fina orden om mig :**

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s