Helgen i bilder

Det blev visst inget bloggande i helgen? Den har helt enkelt svept förbi i en himla fart men jag tänkte att jag kunde sammanfatta den för er i några bilder. Ok? Här kommer det:

påsklilja

agnes

Fredag: Totallugn och fredagskänsla. Hur härligt?

snö

Tyvärr snö också… Men det gör inte så himla mycket tycker jag, inte när en vet att den snart försvinner igen.

charlottasofiah

Och sen pepp! Pepp för att åka och överraskningsuppvakta lillebror som tar studenten. Fina lillebror som jag är så jäkla stolt över. Han som bestämde sej för att läsa in gymnasiet och sen bara gjord’et!

kalas

Hemma hos honom var det dukat till fest utan att han hade en aning. Hans tappra vän Magnus höll honom upptagen hela dagen.

mimas

Och överraskad blev han! (Här ber jag om ursäkt för bildkvalitén men jag är ännu inte så pass skillad att jag kan ställa in kameran i en mörk hall så det får helt enkelt bli lite rörelseenergi.)

fika

Sen hade vi studentbjudning och allmänt härligt. En borde gå på/ordna överraskningsfest oftare! Helt oslagbart att se glädjen och förvåningen i någons ansikte när en märker att alla nära och kära står innanför dörren och sjunger studentsång, allra helst när en mest bara tänkt gå hem och softa och duscha.

8 tankar om “Helgen i bilder

  1. Så himla fint!
    Ordnade själv en överraskningsfest till en vän (för tusen år sedan, när vi var 16), och det var ju kanon! Såhär 15 (eller ja, 1000) år senare funderar jag ju på om man inte borde göra det igen, för jag minns att det var sjukt kul!

    Gilla

    • Haha, jamen jag känner att jag vill överraska hela tiden nu. Det var så himla pirrigt och kul. Nu ska jag för ordningens skull säja att jag inte var med och arrangerade den här festen, det gjorde hans fästmö. Jag infann mej bara men det var sjukt kul det med 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s