På väg

ben1

Nuså! En löptur idag igen. Denna gång på 6.25 kilometer. Alltså, det var faktiskt urlänge sedan jag sprang mer än 5 kilometer så det blev lite kämpigt. Men trots kämpigheten var det riktigt härligt. Idag kom ju det fina vädret tillbaka och jag hade riktigt vårkänsla när jag lunkade fram.

Skrev ju förresten här om dagen att jag gillar att slå i underläge och ja, det är verkligen sant: Blir så himla taggad av att vara på väg, att bygga upp, att bli bättre. Det är ju bra förstås men en funderar ju på: Måste jag liksom BÖRJA springa om och om igen hela livet? Nä, så illa är det inte men det är klart att det blir taggande. Utvecklingen i början går ju så vansinnigt snabbt att det är svårt att inte bli peppad. Visst kan jag känna att jag kanske borde hållit igång bättre i vinter men vad sjutton: Nu årstid, nya tag!

2 tankar om “På väg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s