Utefrukost

utefrukost1

Igår kunde jag verkligen inte sova, tror jag slog igen ögonen ordentligt efter klockan 2? I alla fall, p.g.a detta unnade jag mej en riktigt sovmorgon, låg i sängen till 10 och har därför ganska nyligen ätit frukost på balkongen. PÅ BALKONGEN (!) Första utefrukosten för i år alltså, i alla fall första riktiga utefrukosten då en kan sitta och vända ansiktet mot solen och njuta utan att frysa (så härligt att solen är tillbaka).

utefrukost2

Och utefrukost innebär ju också utekaffe. Jag säjer utekaffe eftersom kaffet smakar helt annorlunda och mycket godare utomhus tycker jag. Hur som helst: Helt fantastiskt sätt att börja dagen på.

6 tankar om “Utefrukost

 1. Igår efter mitt långpass så tänkte jag att snaaaaaaart så kommer jag att kunna lägga mig i utesängen på uteplatsen slappa efter springturer. Det här är nästan bästa tiden, när man får en försmak och har allt framför sig!

  Gilla

  • Åh, det låter ju hur härligt som helst!
   Håller med, den här känslan av att veta att det snart börjar är så himla skön 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s