Er peppigaste springmusik?

springmusik

Jo, jag tänkte be er om en tjänst: Jag springer ju inte med musik i öronen, har liksom aldrig börjat och sen har det fortsatt så. Tror också det beror lite på kontrollbehov,  att jag gärna vill höra vad som händer omkring mej. Men i alla fall, jag tänkte att jag skulle testa att springa med musik (jag gillar ju musik, det är inte det) för att få lite extra power. Vem vet? Det kanske är min grej och då vore det ju dumt om jag aldrig gör det. OCH så tänker jag att det vore ju dumt att inte fråga er: Vilken är er absolut bästa favoritspringlåt, den där låten som tar er lite, lite längre? Det vore så kul med lite tips!

Låter bli att redogöra för min musiksmak eftersom det vore tråkigt att bara få en sorts tips. Jag vill ha allt möjligt, högt och lågt.  Förresten har jag hört att en kan få helt skruvad musiksmak vid löpning, typ att en tycker att Nordman är toppen (förlåt alla Nordman-fans…) Åh, måste ju fråga då också: Har ni någon ”skämsspringlåt”?

11 tankar om “Er peppigaste springmusik?

 1. Ojoj! Jag har alldeles för många bra springlåtar för att kunna rekommendera! Typ.
  Gör ungefär en ny springspellista varje månad.
  Men ja, några favoriter (just nu) är:
  Gnucci – Goodah
  Muse – Survival (okej, alla låtar med Muse är bra!!)
  Florence and the machine – Dog days are over
  Hurula – 22
  Och de som alltid funkar för lite extra energi i löpspåret:
  Eminem – ‘Till I collapse OCH Survival
  Timbuktu – Spring
  Och så bästa genom alla tider:
  Promoe – Long distance runner

  Okej oops, gick visst igång på detta… Ska sluta nu.
  MEN DET FINNS SÅ MYCKET BRA MUSIK.

  Gilla

 2. Ping: Springmusiken | Träningsblogga

  • Haha, vad kul! Jag kanske med andra ord borde ta fram den där musiken som jag skäms-tycker om 🙂

   Tack för springlista!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s