Träningsvärk och att ha löpningen i livet

jag

Hej, hej onsdag! Där sitter jag och är inte alls så tankfull och sur som det ser ut på bilden. Däremot är jag sjuuukt seg i kroppen? Vad hände? Sex kilometers löpning och jag känner mej helt ledbruten? Eller inte ledbruten kanske, för inget gör ont på ett konstigt sätt, jag har bara sån otrolig träningsvärk. Alltså, jag har till och med träningsvärk i armarna? Men det är väl lite som det här inlägget Sara skrev ”En tränande människa”. Jag tänker liksom att jag HAR ju sprungit längre, jag har ju sprungit jätteofta och då tror jag att det är mitt tillstånd fast träningen i själva verket är en färskvara.

Det som känns tryggt är dock att jag vet att jag har träningen. Jag har den på ett sätt som jag inte haft någonsin i mitt liv. Det må bli svackor, vara trögt ibland men i min garderob finns träningskläder och på skohyllan står ett par löparskor. Nu blir en ju så klart inte en tränande människa för att det hänger träningskläder i garderoben men det jag menar är: Det är en del av mitt liv nu (Dessutom är jag för snål för att inte använda de där träningskläderna ..hehe) Och ovanpå det: Trots att träning är en färskvara, så har jag byggt upp min kropp så pass nu att jag faktiskt kan springa de där 6 kilometrarna rätt av, bara så där. Ibland får jag påminna mej om det, påminna mej om att jag kämpade en hel sommar för att nå upp till 5 kilometers sammanhängande löpning.

4 tankar om “Träningsvärk och att ha löpningen i livet

  1. Första passet är alltid hemskt. Jag brukar börja med en babyjogg på någon kilometer i långsam fart bara för att jag vet att det blir för jävligt och sedan brukar man kunna köra pass två på samma nivå som ett vanligt pass.

    Gilla

    • Uppmuntrande att höra! Det här var i och för sej andra (tredje?) passet men det väljer jag att bortse från..;)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s