Pannkakssöndag

pannkaka2

pannkaka1

Jaha, detta blev ju lite udda, att jag lägger upp frukostinlägget nu när klockan nästan är 21 på kvällen.. Men så får det vara! Har liksom inte hunnit med så mycket mer än att äta äppel- och kanelpannkaka denna dag. Eller alltså, jo, det har jag ju men förvirringen över den här förlorade timmen har varit stor. Jag har liksom varit lite efter hela dagen så det är det ju nästan passande att jag berättar om frukosten nu. Jag har tyvärr inget recept då jag slängde ägg, mjölk, mixade havregryn, salt, bakpulver, kanel och äpplen i en skål på en höft. Men jag tänker så här: Ta ditt favoritrecept på amerikanska pannkakor och addera 2 små tärnade äpplen och ganska mycket kanel för att få till något liknande – Väldigt gott!

Annars har helgen varit lugn och jag har sett till att vila knät som inte gör ont längre (Yey!). Imorgon tänker jag provjogga lite så får jag se hur det känns -Håller tummarna för bra.

2 tankar om “Pannkakssöndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s