Gråväder och känna-på-knä-löpning

löpning

Idag begav jag mej ut på en 3-kilometersrunda bara för att känna på knät som fått vila över helgen, och kors i taket: Det kändes bra! Känner mej väldigt lättad över det eftersom jag äntligen är igång nu,  det hade ju varit tråkigt att börja med att rehab:a innan jag ens knappt hunnit börja springa. Tänker ta det fortsatt lugnt dock, låta benet vänja sej i lugn och ro (så lugnt jag kan).

Själva löpturen idag är väl egentligen inte något att skryta med som någon upplevelse: Bara ett varv runt några kvarter i sakta mak, i ruskvädret. En å andra sidan är jag så hög på löpning nu att det också gör mej så himla, himla glad bara det: Att få komma ut, röra på mej och känna att flåset blir bättre, det är minsann ingen dålig ”drog”. Känner mej t.o.m sugen på att intervalla lite (?) Kan vara klockan som väcker den lusten kanske? Men det får vänta ett tag, här ska knän hållas hela!

Sen kan jag riktigt njuta av att veta att jag har det allra härligaste framför mej med sol, fågelkvitter och ljumma vindar -Det kommer att bli ljuvligt, eller hur?

Förresten, apropå onda knän: Mitt högra knä har ju den här vanan att börja göra ont om jag inte sprungit på ett tag. I alla fall, varje gång det gjort det har jag kört dessa stretchövningar för löparknä och varje gång har det släppt. Nu är inte jag någon expert och kan inte säja att detta är svaret men jag tänker samtidigt: Lite stretch kan väl inte skada? *tips, tips*

3 tankar om “Gråväder och känna-på-knä-löpning

  1. Ping: Det här med stretch - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s