Vårförändring och ålder?

Alltså, jag vet inte om det är att jag inte är 25 längre men sen igår har jag gått och beklagat mej över den här förlorade timmen, typ: ”Oj, oj, oj… det känns som om jag inte är i fas” samt ”Oj, oj, oj… Kan en bli jetlaggad av sommartid??” plus ”Oj, oj, oj… Jag är så trött”. 

Alltså stackars Daniel! Jag är ju ehm.. en människa som gillar att ventilera mina problem och nojor högt… Så det har jag alltså gjort… I hans arma öron..

Apropå åldrande förresten:  Jag är ju som sagt inte 25 längre men så här ser min pinterest-inspirationsmapp för hår ut just nu (här hittar ni den för källor):

hår

 

Jag är så, så, SÅ sugen på grålila hår. Kanske inte så starkt som på de översta bilderna, mer som på andra och tredje nedre bilden från vänster kanske? Men det var ju det: Jag är inte 25 längre.. (vet, jag upprepar mej). Men frågan är alltså: Kommer jag att se ut som Birgit 65 och inte alls så svalt cool som jag tänkt mej?

En å andra sidan: Det är ju bara hår och det är väl inget fel med att vara 65 (i fall det nu skulle bli så)? Birgit kan väl också vara svalt cool? Tror jag kör!

Vad tycker ni?

16 tankar om “Vårförändring och ålder?

  1. Jaa! Så sjukt snyggt! Jag var väldigt förtjust i rosa och va inne på det ett tag. Men sluta med att jag klippte av allt i stället! Så nu är ja korthårig igen=)

    Gilla

  2. Ping: Blåbär, smakminnen och ett hårexperiment - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s