En vinst – NOA relaxation

noa1

noa2

Ibland kan en ju råka delta i tävlingar utan att ha en aning om det, i alla fall jag. När jag för någon vecka sedan skrev om mitt bästa sätt att varva ned hos Flora (springa så klart!) så insåg jag inte att jag deltog i en tävling om en låda ”NOA relaxation” – En dryck med naturliga ingredienser som ska minska stress och öka fokus. Det som är lite kul med denna är att det är en dryck skapad i Sverige och att den ska vara inspirerad av just den svenska naturen.  Har bara hunnit prova en (fläder och rabarber) och kan inte säja något om effekterna men den är god, frisk och inte för söt, dessutom kommer den i en himla fin liten flaska.

Jag tycker ju att det är så himla spännande med företagande och innovation (inte för inte som jag läst innovationsprogrammet) så därför ville jag ge denna lite utrymme, det är alltså ingen spons eller så, bara en fin idé tycker jag!

Har ni testat?

2 tankar om “En vinst – NOA relaxation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s