Påsken

Jahopp, här försvinner en bara i dagarna tre utan att säja ett pip innan. Jag och Daniel har varit i Dalarna sen i fredags och firat påsk med min familj! Trodde verkligen att jag skulle hinna ägna bloggen lite tid men det hanns inte med p.g.a umgåtts med de jag älskar mest. Tror dock inte att jag varit speciellt saknad, ni har har också varit rätt påskupptagna va? Fast när ni inte varit upptagna ser jag att ni kommenterat massor med klokt och bra på det här inlägget -Tack för det! Tänker så här: Även om en kan tycka att kroppen och dess utseende är ett uttjatat ämne så tror jag det är viktigt att prata om detta: Vad är en hälsosam kropp egentligen? Är smal likställt med hälsa o.s.v?

Nåja, nog om det för nu. Nu ska ni få se hur min påsk sett ut:

påskägg

Det har intagits godis ur påskägg.

grill

Det har grillats för första gången i år (notera snön som ligger kvar i bakgrunden).

jagod

Det har skrattats (och uppenbarligen tagits bilder en himla mycket ur fokus).

påskmiddag

påskmiddag2

Vi har ätit påskmiddag! På ägghalvorna i bakgrunden ligger förresten tångcaviar -Ett tips för dej som liksom jag är vegetarian men kan sakna smak av hav ibland.

mimasboll

Och så har jag fått umgås med den här boll-killen: Min lillebror. Ja och så mamma förståss men hon är inte så mycket för det här med att hamna på bild.

vyTänk, snart är den här vyn, min favoritvy i världen, alldeles grön.

9 tankar om “Påsken

  1. Ping: Alla fågelskådares favorit – Skosulan.com

    • Tack snälla! Jag gillar den också men önskar att min bror hade fokuserat på oss och inte busken bakom..haha

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s