En lista, del 1: Nio saker jag tycker mindre om

jag3

Jag har stulit en lista från Malin/rund är också en formÄlskar ju listor, både att fylla i och läsa andras. En lär känna en person lite, lite bättre varje gång hen  lägger upp en lista tycker jag. Detta är tydligen första delen i, jag vet inte hur många delar, det får ni fråga Malin om. Men först ut är alltså: 9 saker jag tycker mindre om.

Vill förresten bara tillägga, vissa av dessa punkter tycker jag inte bara ”mindre om”, jag faktiskt hatar. Ok, dessa saker gillar jag inte:

 • Främlingsfientlighet och hat mot andra utsatta grupper i samhället. Oförmåga att kunna se saker ur den utsattas perspektiv och ovilja att sätta sej in men ändå uttala sej.
 • När en människa en tyckte bra om, gör just det ovan, på exempelvis facebook. Får alltid en klump och liksom sjunkande känsla i magen då.
 • När mina fötter inte är rena och torra för att något av följande händer: Det är blött på golvet, det är smulor på golvet eller att jag har blöta skor eller smutsiga strumpor.
 • Kränkta män som tycker ”feminismen gått för långt”
 • Snö i April
 • Kött (om det inte sitter på ett levande djur och inte skall ätas)
 • Människor som tar med sej ett ton kläder in i provhytten och förväntar sej att jag ska vara smakråd… Gaaaaah (Kläder är kul men jag provar mycket sällan i butik)
 • När människor är försenade. Känner mej orespekterad då p.g.a är alltid själv i tid eftersom jag ser den andra människans tid som värdefull *klappar mej självgott på huvudet*.
 • Denna är märklig: Folk som är osäkra med matlagning och kramar decilitermåttet krampaktigt. Väldigt osympatiskt av mej men det kryper verkligen i kroppen på mej om jag ska laga mat tillsammans med en sån person eftersom jag själv är en sån som slänger i lite hej vilt och inte mäter upp. Hur fel kan det bli liksom?

4 tankar om “En lista, del 1: Nio saker jag tycker mindre om

  • Haha, men när det gäller bakning kan det ju faktiskt vara rätt viktigt med exakta mått. Inte för att jag riktigt finner mej i det heller (med en del totalmisslyckade bakverk som resultat) 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s