Det går så fort

växthus

trädsol

Just denna årstid är en period jag liksom försöker stanna upp och njuta lite extra, stoppa tiden en stund. För det går så fort! En vet att en har allt det där härliga framför sej, vintern är slut, mörkret är slut för den här gången och snart kommer sommaren. Alldeles om en liten stund kommer de svarta träden att vara gröna och det känns lite som att jag vill dra ut på det, hinna med. Lite som när en sparar det godaste till sist: En vet att det finns kvar, att en snart kommer att få njuta av det, bara inte riktigt, riktigt än och bara vetskapen om det är en njuning i sej (Dessutom är de andra godisarna också goda).

Jag tänker mycket på min pappa på våren, vår och sommar var hans absoluta favorit. Men varje vår sa han (nästan lite desperat): ”Det går så fort, en hinner inte med, en vill ju hinna njuta av det här” Det är kanske därifrån jag fått det? Jag menar, jag är ju en så himla otålig människa annars men våren vill jag spara på, dra ut. Jag vet ju att sommaren kommer. Snart.

4 tankar om “Det går så fort

    • Åh, jag vet! Kan nästan må lite dåligt om jag är inne när solen skiner. Samtidigt ska utomhus ju inte vara tvång, det blir inte lika härligt då ju.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s