Vackert väder och trötta ben

löpning1

Så jag gav mej ut och sprang en runda i kvällssolen. Efteråt sammanfattar jag så här: Sjukt härligt väder och sjuuuukt trötta ben. Det var verkligen en kamp att ta sej runt 5,5 kilometer idag, det kändes som att jag sprang en mil. Tänker att det antingen beror på att jag sovit lite dåligt de senaste dagarna, pms, eller otillräcklig återhämtning. Tror egentligen mest på återhämtningen eftersom jag ju sprang en del utanför  bekvämlighetszonen senaste rundan. Samtidigt är det så himla svårt att acceptera att jag kanske behöver två dagars återhämtning efter fem kilometer när kroppen har klarat så mycket mer. Men tänker att det bara är att hacka i sej.

Men hur det än är med trötta ben och så, så kan jag efter nästan två års nogsam utvärdering konstatera att jag bäst gillar att springa på våren. Sommaren är ju också härlig men de senaste somrarna har ju varit så smällvarma  att en varit helt utmattad -Missförstå mej rätt: Äääälskar de här varma somrarna men när det kommer till löpningen försvårar det onekligen en del.

löpning2

Efter löprundan: röd som en kräfta, trött som sjutton och dessutom ovanligt lik min mamma.

 

10 tankar om “Vackert väder och trötta ben

  • Sommaren är så himla härlig springårstid i tanken men sen står en där och flåsar, rädd för värmeslag..haha Fast sommarmornar…åh!

   Gilla

 1. Håller med både på bästa löptiden nu – vinterinstängda ben vill ju ut på grönbete! MEN också att det var astungt idag. Stackars oss. Men heja oss som ÄNDÅ gjorde det!!

  Gilla

 2. Vilken otroligt fin bild på dig, den sista här. Wow!
  Lider med dig med dom tunga benen. Ibland är det ju så otroligt tungt bara. Bättre dagar kommer 🙂

  Gilla

  • Tack snälla! Vad glad jag blir 🙂

   Ja, jag har nästan slutat bry mej om det där med tunga vs. lätta ben. Kan ändå inte förutspå hur det ska bli..haha Det bästa är dock när en tror att en är seg i kroppenoch så visar det sej att en har superpigga ben 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s