Fri-yay och muskelgruppen jag glömde

fredag

Hej på er! Så här glad är jag över att ha fredag. Så himla, himla härligt, lite extra härligt för att det är vår, för att jag åker till Dalarna på måndag, för att jag har fredagsstädat och för att jag har träningsvärk i rumpan vilket bevisar att jag lyckas koppla på den när jag springer – Bra grejer!

Apropå rumpan: När jag började springa så använde jag verkligen inte rumpan alls. Den bara satt där som en lågt sittande ryggsäck och hängde med. Det är ju otroligt dumt: Vet ni hur stora muskler det finns där, muskler som ska uttnyttjas? Kom till insikt om detta när jag läste ett inlägg hos Jeanna om det (bloggvärlden är allt en stor källa till kunskap). Sen har några frågat hur en gör för att koppla på de musklerna? Här har jag inget svar p.g.a är noll expert men för mej räckte det att liksom tänka på att den fanns där och kanske spänna lite, känna att den var med liksom. Någon annan som har något bättre tips?

Nehej, nu tar jag fredag, sätter mej i solen en stund och inväntar mannen -Jag behöver inte mer än så för att bli fredagslycklig, bara tanken på en lugn kväll med mys gör mej glad. Vad gör dej fredagslycklig?

6 tankar om “Fri-yay och muskelgruppen jag glömde

 1. Jag använder mina ”rumpmuskler” mer när jag kör korta, snabba intervaller eller springer i backe. Jag tror att det har mycket med löptekniken att göra. När jag springer snabbare/uppför blir tekniken bättre och steget mer rätt för att utnyttja de stora musklerna.
  Hur man ska göra på flacken är lite svårare för mig? Särskilt i ”lufstempo”… 😉

  Kram M

  Gilla

  • Nä, inte jag heller förrän jag läste det där inlägget, en får tacka Jeanna 🙂 Trevlig helg på dej med!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s