Listan, del 3: Sju saker jag vill göra i framtiden

Oj, oj, här blir det svårt. För så här, jag har sällan långtgående framtidsplaner, såna saker som ligger så långt i framtiden att jag inte kan ”ta” på dem. Tror det beror på min impulsivitet och ovilja att vänta. Jag skulle t.ex. inte få någon som helst njutning av att räkna ned till en resa, typ: ”Nu är det bara 100 dagar kvar tills vi åker”. Jag vill oftast göra saker nu, annars tappar jag intresset. Men ok, några saker ska jag väl kunna skrapa fram.

jag1

 • Jag vill springa ett marathon, helst ett sånt där riktigt maffig i någon stor stad. Det är verkligen något jag någon gång vill ha gjort, att ha sprungit ett marathon. Fast först ska jag fila på milen igen, sen ligger väl halvmara närmast till hands. Det lär dröja något år alltså.
 • Okej, denna känns läskig att skriva ut, har aldrig gjort det förut men ibland kanske en måste uttala saker för att de ska bli lite mer verkliga? Men så här: Jag skulle vilja ha den här bloggen som mitt arbete, min grund för andra projekt. Känner nästan att detta förtjänar ett eget inlägg senare, för det har att göra med vem jag är, hur jag ser på livet, vad jag har varit med om och vad jag värdesätter.
 • Jag vill resa mer. Nog för att jag är en hemmakatt men det var rätt längesedan jag var ute och såg mej om.
 • Jag vill flytta in i ett gammalt hus med lagom renoveringsbehov tillsammans med Daniel. Drömmer om det där huset med gamla, vackra detaljer men som mest behöver lite pyssel och ommålning. Med en fin trädgård -Åh, jag vill ha en trädgård!!

hus

 • Denna är bred, men jag skulle vilja vara med och på något litet sätt ändra synen på hur samhället ser på psykisk ohälsa. Synen idag är så himla vidrig, så mycket ”ryck upp dej” och ovilja att faktiskt se det som ett sjukdomstillstånd, inte en svaghet.

blomma

 • Jag tror jag vill ha en egen häst någon gång i livet? En snäll promenadhäst som jag kan sniffa på och rida i skogen med.
 • Har länge tänkt att en podcast vore kul? Vi får se 🙂

13 tankar om “Listan, del 3: Sju saker jag vill göra i framtiden

  • Att jag vill resa mer? Alltså, jag har liksom ingen mer specifik plan än så. Jag har egentligen inte alls varit ute i världen så mycket p.g.a ekonomi och flygrädsla (flygrädslan har jag bestämt mej för att strunta i nu, herregud, jag måste se något också känner jag) men är så himla nyfiken på andra platser, andra kulturer 🙂 Är det något speciellt du vill höra om? 🙂 Har du restips?

   Gilla

  • Haha, ok, du fick ett bonussvar då! Lovar att berätta mer i ett inlägg senare 🙂 Men kort: Det är inte så att jag har några färdiga, stora projekt på gång, det är mer saker som växer och formas. Jag började ju springa och blogga efter/under(?) en utmattningsdepression, sen har det växt till något jag lägger massor med tid på, något jag älskar att göra och något som utvecklas hela tiden. Jag har alltid varit så himla bångstyrig också, inte gjort som ”en ska” så då tänker jag, varför skulle jag egentligen inte kunna göra detta? 🙂

   Gilla

  • Blir så glad när ni är nyfikna på detta! För det känns som att blotta halsen lite, läskigt liksom. Du kan kika på svaret till Sara så länge så lovar jag att utveckla i ett eget inlägg senare 🙂

   Gilla

 1. Åh jag tycker denna listan är så härlig så jag kapar från dig och Malin och gör en egen 😀 Så himla kul att få läsa ju! (och skriva också hoppas jag!)

  Gilla

  • Och spännande att du känner igen dej, vill veta mer! 🙂
   Lovar att jag ska skriva ett inlägg om det där, livet, bloggen, hur jag tänker 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s