Träningslinnen med längd och utrymme

Efter gårdagens magincident insåg jag att jag verkligen behöver nya träningslinnen/toppar. Såna av den modellen som hänger lite löst över magen och inte korvar sej upp sakta men säkert, det kan verkligen förstöra vilken löprunda som helst. Igår när jag sprang, frenetiskt dragande i tajtsen (upp) och i tröjan (ned) så tänkte jag t.o.m nostalgiska, kärleksfulla tankar om den bomullströja i rejält tilltagen längd som jag började springa i -Den åkte minsann aldrig upp!

Jag har här letat upp ett gäng linnen som jag tycker ser ut som de ger lite plats åt magen, har lite längd och inte sitter åt. Dessutom är de flesta i lite retromodell -Är det bara jag eller är inte retro lite på väg inom träningskläder? Det tycker jag att det ska vara i varje fall (fast inte i retromaterial då).

träningslinnen

1. Ellos sport/249:- HÄR  2. Ellos sport/249:- HÄR  3. SOC-Stadium/149:- HÄR  4. SOC-Stadium/149:- HÄR

Förresten: Har ni tips på något magiskt träningslinne/topp som sitter där det ska? Naturligtvis skiljer ju det där sej mellan kroppsformer men tänker ändå att en kan få en liten fingervisning åt vilket håll en ska titta.

 

 

 

10 tankar om “Träningslinnen med längd och utrymme

 1. Har ett från Rönnish som är MAGISKT. Sitter där det ska och känns i princip inte alls. Allt jag har köpt/fått från Rönnish har varit jättebra faktiskt.

  Gilla

 2. Eum…. Jag har ett relativt SLAPP Rönisch-linne som INTE går att springa i. Eller ja, det går, men jag får springa och dra ner det hela tiden. Det har förvisso en lite resår längst ner, under det ”bylsiga”. Det kanske är det som är problemet? Eller så har jag fel form! Haha! 😀

  Gilla

  • Haha, det enda sättet att hitta ett bra träningslinne verkar vara att ta med sej det till provhytten, ta på sej och sen bara HOPPA utav sjutton, böja och vrida sej. För det är ju det som är grejen, alla har olika form, ingen har fel 🙂

   Gilla

 3. Jag gillar också linnen som är lite längd på och som är lite slappare! Köpte det grå från soc för någon vecka sedan och har varit ute på en runda med det och det satt kanonbra! 🙂 Har dessvärre inte tvättat det än så jag vet inte hur det håller efter tvätt men soc brukar vara ok 🙂

  Gilla

  • Är sugen på det också faktiskt, gillar det lite retro trycket. Låter lovande, tack för att du delade med dej! Ja precis, tycker också soc har bra grejer.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s