Njutarna

När jag och mamma umgås går en ganska stor del av tiden åt till njutning: Att äta god mat, att fika, att dricka lite vin. Ibland pratar vi massor, ibland sitter vi bara på trappan i solen stirrande i varsin telefon – Båda grejerna mysiga på sitt sätt. Lite så här har det sett ut igår och idag:

fikaIdag: Te, blåbärsmuffins och kärleksmums i solen på verandan. Där satt vi i flera timmar, fyllde på mer te, pratade lite och vände ansiktet mot solen och blundade lite. Uppskattar såna stunder så mycket.

kaka

vin1

Igår: Rödvin (och ost) framför ”Let’s dance”.

vin2

svante

Och så klart: Allt ätande är övervakat av Svante, alltid redo för en smakbit.

Så ja, det är lite det jag gör just nu: Äter och myser. Clean eating (har lite svårt för det uttrycket förresten, det ska nog få ett eget inlägg faktiskt), raw  och superfoods i all ära: Ibland ligger verkligen hälsan i en kärleksmums och i ett glas vin, tycker ni inte?

7 tankar om “Njutarna

  1. Ping: Måndagslistan - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s