Måndagslistan

måndagslistan

Sara/Träningsglädje skickade en härlig, peppig måndagslista vidare till mej och jag, jag är ju minsann inte sen att ta mej an list-utmaningar, speciellt inte såna en blir glad av. Nu är det i och för sej måndagkväll men jag tänker att det likväl är måndag  och att vi har ju fortfarande en himla massa vecka framför oss så här kommer den:

1. Vad ser du fram emot den här veckan? Att vi imorgon tar en tripp till min bror och hans fästmö Matilda och hänger med dem ❤ Min bror alltså: något av det absolut viktigaste i mitt liv. Sen ser jag fram emot att komma hem till Daniel på fredag. Försöker faktiskt oftast lägga mina återkomster till fredagar eftersom det är en så mysig dag att komma hem på.

mimasboll

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa? En hittar ju nya bloggar nästan varje dag men den senaste jag blev riktigt kär i och alltid suktar efter nya inlägg hos är nog Sandras blogg Atilio. Är helt fascinerad av hennes kreativitet och företagsamhet, så jädra duktig! Läs!

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan? Alltså, jag berättade ju om mamma och mej a.k.a njutarna. Således står en pizza med massor av mozzarella i ugnen i detta nu.

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan! Jag vill verkligen utnyttja backigheten här och i alla fall få till ett pass backintervaller.

5. Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan? Tacksamhet! Hela veckan har varit tacksam: vår och sommaren på väg, underbar miljö, fantastisk familj och en otrolig fästman som jag får komma hem till.

blommor

 

En tanke på “Måndagslistan

  1. Ping: Måndagslistan - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s