Retro running

Det slår mej ibland att min ”springstil” inte så mycket stämmer överrens med min vanliga stil. Detta är väl kanske inte världens viktigaste, samtidigt är det ju kul att känna sej ”hemma” när en tränar. Utan träningskläder skulle jag nog säja att min stil är (om jag får säja det själv) ganska rolig och egen, jag är sällan rädd för att testa nytt. I träningsklädsväg så skulle jag nog vilja dra lite mer åt retro, som en löpare på 70-talet typ? I alla fall som en löpare på 70-talet ser ut i mitt huvud, med tryckta t-shirts, randiga knästrumpor och svettband. Har gjort ett tappert försök att samla ihop ett inspirationskollage (inte helt lätt) men något sånt här skulle vara fint:

retrorunning

1. Svettband/Nike/Stadium-99:- HÄR

2. Strumpor/Kari Traa/Nelly-149:- HÄR

3. Shorts/NLY Sport/Nelly-139:- HÄR

4. T-shirt/Nike/Nelly-249:- HÄR

Ville bara passa på att påpeka för er: Detta är  ju ett plockkollage och såna innehåller ju ofta affiliatelänkar men detta gör inte det. Tar helt enkelt tillfället i akt att tala om att om ett inlägg innehåller den typen av länkar är jag alltid tydlig med det. Bara så ni vet 🙂

Nog om det: Känner du dej hemma i din träningsstil eller är det något speciellt du önskar fanns?

9 tankar om “Retro running

  1. Så länge jag slipper bli påtvingat allt rosa och blommigt gullegull så bryr jag mig inte så mycket. Jag är inte speciellt intresserad av kläder till vardags heller. Däremot skulle jag få skavsår mellan låren av de där shortsen men det är ju inte ett problem som alla har!

    Gilla

  2. Jag är nog rätt nöjd med min träningsstil (likadan som halv befolkningen 😉 Men jag är lite rädd för färger till vardags med när det gäller träningskläder så är jag mer vågad 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s