Falutripp

mimasfrukost

Hejsan! Jag kom precis hem i från Falun. Mamma och jag åkte dit igår och bodde över hos min bror och hans fästmö Matilda tills idag-Supermysigt! Det är något med deras hem, jag trivs så bra där. Naturligtvis är det ju för att just dom bor där men förutom det är det så otroligt fint och hemtrevligt. Nu kom jag mej inte för att knäppa så mycket bilder men ovan skymtar ni i alla fall min bror, dagens frukost och mysköket.

Ja, och sen tvingade jag Mattias att knäppa kort på mej framför hans senaste målning (laglig vägg så klart). Hade tänkt mej något coolt, urbant men vet inte precis om jag nailade det 😉

charlotta1

Och här är målningen i sin helhet. Fin va? Han är så så jädra duktigt den där (HÄR finns fler av hans alster):

mimasmålning

7 tankar om “Falutripp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s