Taggad för träningsveckan

charlotta2

Hej på er, nu är jag hemma igen. Kom hem igår och hamnade i soffan, bloggen fick vila lite. Den här helgen ägnar jag åt att landa hemma, jag är ju sån, måste liksom låta själen komma ikapp. Men sen, i veckan är jag taggad för träning. Ser fram emot att ta tag i den där coren, stretcha utav sjutton och springa ännu mer. Det blev ju inga backintervaller i Dalarna fast jag hade den intentionen, hann inte, men tänkte ta tag i det i veckan också, det finns ju trots allt lite backar här med, inte lika långa och inte lika branta men kanske en å andra sidan mer lagoma åt mej.

Förresten: Har du en länk till världens bästa core-träningsprogram? Då skulle jag bli väldigt glad om du ville dela med dej i kommentarerna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s