Rosa fluff till frukost

kokos1

Jo, ibland händer det att jag funderar på att ljuga om när jag egentligen åt frukost p.g.a ALLA i hela världen tycks ha stigit upp vid sju, tagit en stärkande joggingtur och ätit lunch redan. Fast det gör jag så klart inte, ljuger alltså. Faktum är att jag åt min frukost precis nyss. Jag sover länge på helgerna, ok!? (Och har uppenbarligen komplex för det..)

Men i alla fall, sen frukost eller inte, den var väldigt god. Som ett friskt moln av rosa fluff ungefär. Det jag gjorde var att mixa ett paket med Garants kokosmjölk (den hypade, lilla rosa förpackningen) tillsammans med ungefär 2 dl frysta hallon. Detta resulterade i en frukosttallrik åt både mej och Daniel. Jag toppade sen denna härlighet med mandlar, hasselnötter, jordnötssmör och extra hallon. Tänker att detta är ett superbra alternativ till yoghurt som dessutom är både veganskt och mejerifritt. Häpp!

Förresten, hur är du: En sån som är uppe vid sju (och ger mej komplex) eller en långsovare?

kokos2

12 tankar om “Rosa fluff till frukost

  • Haha, jag tror på allvar att det där är en av anledningarna till att jag väntar/är tveksam till barn. En pytteliten i alla fall.

   Gilla

 1. Jag får verkligen ångest om jag sover till längre än åtta haha Jag har alltid varit en morgonmänniska och får mest gjort på morgonen!! Ditt rosa fluff ser gottit ut 🙂

  Gilla

  • På helgen också? Alltså, jag får ju ångest om jag råkar sova för länge en veckodag men inte så mycket på helgen Eller, jo, lite: När jag vaknar och ser att folk är på väg HEM från sin söndagsutflykt 😀

   Gilla

 2. Det där rosa fluffet skulle jag lätt kunna äta varje dag. Såg väldigt gott ut!
  Jag är morgonmänniska, men uppskattar de morgnar jag får sova lite längre eftersom det blir en del uppvak på nätterna pga av barnen (främst pga bebis). I morse fick jag sova ända till 8.55 då barnen inte vaknade förrän då och det var så skönt. Sedan gick dagen jätte snabbt för att vi hade gått upp så sent…
  Tänk vad olika det kan vara!

  Gilla

  • Haha, det är sånt där som småbarnsföräldrar säjer som får mej att tveka: ”I morse fick jag sova ända till 8.55” Nejdå, skulle också vilja vara lite morgonpiggare och är helt på det klara med att ungar kan vara det underbaraste som finns:)

   Gilla

 3. Jag är föräldraledig med en fyramånaders bebis just nu och det verkar lite som om han fick min dygnsrytm när han låg i magen. Morgonpigg och kvällstrött 🙂 Han vaknar oftast vid halv sju, vilket känns rätt okej för mig. När jag jobbade så tränade jag på mornarna innan jobbet och klev upp vid fem-halv sex. Jag studsade ju inte direkt upp när klockan ringde, men väl uppe så var det den bästa tiden för mig.

  Gilla

  • Måste säja att jag avundas dej lite, att liksom ha den där morgonmänniskan i sej 🙂 Min morgonmänniska är väldigt sporadiskt närvarande.

   Gilla

 4. Ping: Morgonkontraster - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s