Att inspireras

jagsol

Älskar träningsbloggsvärlden och mina bloggkompisar eftersom den och de bjuder på så otroligt mycket inspiration. Förra veckan var jag ju i Dalarna och även om jag bloggade så läste jag inte så mycket bloggar och missade därför vad många förberedde sej för/gjorde. Snacka om att det fanns hur mycket inspiration som helst att hämta när jag grottade ned mej i bloggarna igen, det har verkligen hänt grejer! Typ det här:

Erika har spring/cyklat duathlonHerregud, bara jag tänker på att springa efter cykeltur så skakar mina knän betänkligt.

Malin sprang ett marathon!!  Fatta så häftigt, ett HELT marathon! Och som jag fattar det, lite på impuls så där?

Ida/Den springande soffpotatisen sprang den där halvmaran som hon laddat för länge. Är så impad av Ida, hon verkar vara en sån envis kämpe som aldrig ger sej.

Bonus:

Detta är ingen race report från i år men Ida/Träningsblogga skrev ett så himla fint kärleksbrev till Göteborgsvarvet att ni måste läsa det. Helt fyllt av löparkärlek är det!

 

Detta är nog det absolut bästa med bloggarna jag läser, mängden inspiration jag får. Det kan räcka med att läsa om någons springtur för att själv känna suget att ge sej ut. Älskar beskrivningar om såväl tävlingar som vanliga motionsrundor. För som sagt, det finns ALLTID så mycket att berätta om en löprunda.

6 tankar om “Att inspireras

    • Du är ju helt grym, ett marathon liksom! JAG har fortfarande inte smält det..haha
      Och tack snälla, snälla du ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s