Morgonkontraster

skog

smoothie

Kontraster som i att ena dagen sova jättelänge och sedan vakna jättetidigt andra.. Igår var jag ju lite generad över min efter tolv-frukost men idag tog jag igen det med råge eftersom jag varit vaken sedan redan före fem. Daniels väckarklocka ringde då och jag kunde omöjligt somna om fast jag gjorde tappra försök. Inte så konstigt egentligen, ute lyste solen redan vid sex, björkarna hade slagit ut ännu lite mer och fåglarna höll full konsert -En blir ju alldeles lyckopirrig av sånt!

Och ja, en blir ju faktiskt ganska nöjd med att vakna tidigt. Inte för att jag har en aning om varför det är så mycket mer värt att få massor med saker gjorda på förmiddagen mot för att få dem gjorda på kvällen? I alla fall, när jag hade myst klart över vilken redig, morgonpigg människa jag var så låg jag kvar ett tag, läste bloggar och drack kaffe. Sen gick jag upp och gjorde mej en rosa smoothie som blev ganska snygg (det är samma princip som rosa fluff-frukosten igår, bara en skvätt vatten och lite jordnötssmör också).

Nu tänkte jag att den här dagen skulle få bjuda på lite det ena och andra: Ska städa, nöta lite framför datorn, cykla till affären, leta på något bra corepass, springa lite och möjligen yoga lite också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s