En finfin träningsdag

afterun

Men det här blev ju en riktigt bra träningsdag, i alla fall enligt mej. Kom precis hem från en 6 kilometers löprunda, sen var det ju yogan i morse, visserligen kort men ändå. Sen blev det lite yoga och stretch efter löpningen också. Ska försöka vara lite mer noggrann med det där för det är faktiskt inte vidare värst kul att gå runt och vara aningen stelbent jämt. Yogan i morse gav verkligen en indikation på att det behövdes stretch (det är väl liksom inte meningen att vaderna ska krampa i hunden, speciellt inte när en försöker ta det jätteförsiktig).

Ja, och så har jag cyklat idag! Cykelturen fram och tillbaka till affären får väl kanske mer räknas som vardagsmotion, det är bara det att det var så himla längesedan jag cyklade att det nästan blev lite spännande, kändes som en grej. Vi har inte haft någon cykel på ganska länge då min gamla blev stulen men nu har Daniel lånat en gammal damcykel av sin pappa -Det är alltså inte frågan om några häftiga racers här 🙂

Igår körde jag dessutom coreträning (jag ska ju ha fokus på det nu) vilket resulterade i en härlig träningsvärk i mage och sidor idag. Är egentligen lite osäker på om jag kommer åt de djupa magmusklerna men försökte i alla fall fokusera på övningar som ska vara utformade för det och något känns ju onekligen idag? Ska forska lite mer i det där men hur vet en egentligen?

Men kort sagt: Känns så himla bra nu! Gillar när träningen är så här lite otvungen, inte superstrukturerad, när jag gör lite vad jag känner för, vet att vissa ryser när jag skriver så men jag är verkligen en sån som fungerar bäst utan för mycket förutbestämda planer och riktlinjer, det räcker med någon slags yttre ram.

 

2 tankar om “En finfin träningsdag

  1. SICKEN härlig dag! Bra där!
    Min träning är också väldigt ostrukturerad just nu, pga har inget lopp eller liknande att träna till. Gillar det, fast det gör mig lite stressad samtidigt – gillar att ha mål att träna för!

    Gilla

    • Haha, jag är nog tvärtom, blir stressad av att träna för lopp. Fast det är ok om det ligger ganska långt fram i framtiden, som midnattsloppet 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s