Blåbär, smakminnen och ett hårexperiment

blåbär1

blåbär2

Blåbär på min frukosttallrik i morse. Alltså, blåbär: Hur kunder jag glömma blåbär? Jag har inte ätit det på länge mer än som ingående i någon bärblandning, men det är ju så GOTT! Dessutom visar det sej att det är en smak som har en direktlänk till min barndom: Jag växte upp precis i kanten av skogen med fri tillgång till just blåbär. Smaken för mej för med sej känslan av lugn skog och doften av solvarm mossa. Det är så häftigt med såna smaker, eller för all del, dofter, som tar en tillbaka till en annan plats och en annan tid. En märklig sån doft jag hängt upp mej på är förresten spolarvätska (!) När jag träffade Daniel var det en rätt slaskig vinter och hans bil hade inte de bästa vindrutetorkarna. Som jag minns det spolade han av rutan rätt ofta, därför förknippar jag den doften med vår nyförälskelse. Ja, ja, någon doft ska en ju ha och alla kan tydligen inte få rosenblad 😉 Har du någon sån där doft eller smak som tar dej tillbaka?

Apropå blåbär förresten: Igår hängde jag med min bff Agneta -Så himla härlig att träffas, prata i hundraåttio och bli uppfylld med energi. Men nu har inte själva blåbärsgrejen något med Agneta att göra förutom att jag kanske tog med mej energin och peppen hem och tänkte att jag skulle experimentera lite med mitt hår, ni vet, jag hade ju tankar om detta? Visar sej att mitt hår tar färg extremt bra, visar sej att jag kanske skulle ha spätt ut den ännu lite mer? Med det sagt, bildbevis kommer senare idag men som sagt: Tänk lite blåbär..:) (Yes, jobbar med cliff hanger som en äkta blogger)

2 tankar om “Blåbär, smakminnen och ett hårexperiment

 1. Puss fina vännen! Och på sätt och vis pratade vi ju om blåbär igår iom att vi hade blåbärsris på tomten :). Var underbart att ses igår!!!

  Och coolt med det lila håret!

  Gilla

  • Ja, det gjorde vi ju! Det kan alltså vara därför jag gick hem och förvandlade mej själv till Plupp? 😀
   Underbart att träffa dej med ❤ Fast nästa gång skriver jag en lista, har ju massor med fler punkter att ta upp 😀
   Puss!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s