När en råkar bli med lila hår

Tycker ändå att detta bevisar att det inte är osanning, det jag skriver i inlägget ”Sex ord som beskriver mej” under punkten ”optimist”, det där att jag tänker ”hur svårt kan det va?” (eller i och för sej, det kan ju också bevisa att jag borde lagt till ordet oförsiktig?) Hur som helst: Jag råkade färga mitt hår lila igår. Intentionen var ju att ge det lite silverskimmer, lite som med silverschampoo fast ett snäpp till kanske. Men jag är ju som jag är, snabb i vändningarna, impulsiv och ja…oförsiktig. Tänkte verkligen att jag skulle ta lite, lite hårfärg och mycket, mycket balsam och sedan kanske bygga på om jag inte uppnått önskad effekt. Fast en å andra sidan tänkte jag: Vad tråkigt om det inte händer något? Jag tar lite extra! Ja och på den vägen är det… När jag sköljde ur håret var det inte silverfärgat utan LILA.

Fast nu är det inte så att jag gråter över det här misstaget, jag är rätt odramatisk med mitt hår. Sen så känns det faktiskt lite kul att ha lila hår, tror jag gillar det! Och om det inte känns så kul så är det inte permanent hårfärg, den kommer att mattas av med tvätt. Vem vet, till slut kanske jag har den rätta nyansen?

Jamen, så här blev det i alla fall (bilderna är tagna i all hast men bättre lär ju dyka upp):

purplehair

 

 

25 tankar om “När en råkar bli med lila hår

    • Tack! Du är inspo ju:) Nu var det iof inte meningen att det skulle bli lila men när jag känner mej osäker tänker jag bara på dej och hur cool du varit i dina färger:)

      Gilla

  1. Ping: You live and you learn - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s