1:a Maj och nygamla bloggfavoriter

Hade ni en bra valborg? Det hade jag, trots att vi stannade inne. Vi hade myskväll, åt rotfruktsgratäng, vegobiffar, sparris och tryffelsås -Mmmm. Inget brasa alltså men härligt ändå. Ikväll planerar jag och Daniel att springa en tillsammansrunda, oftast springer vi ju var för sej. Eller tillsammans och tillsammans? Han pratar om att han ska slipa på sin femkilometare så det kanske blir så att jag lubbar med hans rygg i någonstans i fjärran? Fast det gör inte så mycket, gillar bara känslan av att vara ute tillsammans och sen nördprata om hur det gick och hur det kändes. Det är i och för sej inget vidare väder i dag men inte heller det gör något, träden lyser nästan limegröna och en kan nära nog känna doften av fuktig vår genom fönsterrutan. Vill bara ut!

Apropå löpning förresten: Igår släpptes den nya bloggportalen Running LifeDet är Linnéa (som tidigare bloggade här) som har startat upp den tillsammans med vänner. Jag älskar ju såna här intiativ, älskar när folk bara kör och gör grejer. Tror det kan bli riktigt bra, dels bloggar två gamla favvisar där, Linnéa och Lina och dels finns det två andra bloggar som verkar riktigt lovande. Jag antar att det kommer utökas ännu mer? Om du klickar på bilderna här under så kommer du till Linnéa och Linas nya bloggar (glöm inte att kolla in de andra också)

linnea

lina

6 tankar om “1:a Maj och nygamla bloggfavoriter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s