Helgen och ett litet mått av prokrastinering

helgen

Vilken fin långhelg det blev! Vi har hunnit med lite ditt och datt: sprungit, strosat på stan, hälsat på D:s fina, fina mormor och haft det härligt och mysigt i största allmänhet. Den här tiden alltså, hur härlig är den inte? Limegröna blad och luft som doftar av vår, liksom fuktigt och jordigt. Det enda jag känner att helgen kunde ha bidragit mer med är lite sol kanske? Och värme? Det har varit rätt kallt ändå. Men som sagt, annars perfekt!

Men nu är det måndag och en blank vecka framför fötterna! Den här veckan innehåller lite det ena och lite det andra och jag ska verkligen försöka ta tag i en del projekt och idéer som jag filat på ett tag. Och så ska jag städa balkongen!! (Herrejösses, hur länge har jag hållit på och tjata om den där balkongen nu?) Skyller på att helgen väder inte inbjöd till balkonghäng..ehm..  Fast alltså, vad är det med såna där projekt som en gör på 20 minuter men ändå föser framför sej i all evighet? Tänkte extra på det när jag hastade in deklarationen igår, deklarationen som jag LOVAT mej själv vara ute i god tid med. Den var ju inte ens krånglig, i princip bara att signera…

skilla2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s