Sponsrad video: SATS ABsolution

Jag har, som jag tidigare skrivit, en fokusperiod på core nu. Det har jag för att jag verkligen behöver bygga upp den delen av kroppen mer.  Det behöver jag för  att orka hålla mej uppe så bra som möjligt i löpningen -Har ni märkt vilken skillnad det gör när en springer, när en låter coren stödja upp överkroppen istället för att liksom hänga på ryggraden och axlarna? Allt blir så mycket lättare! Core:n är ju förresten viktig för kroppen på många sätt, det är ju en central del i kroppen som hjälper att skapa balans och styrka. En stark core gör också risken för ryggvärk mindre.

Min coreträning består i nuläget av hemmaövningar och visst, de gör nytta men det vore ju extra kul att gå på en klass. Blev en aning till mej när jag såg reklam för SATS ABsolution, ett 30 minuters pass bara fokuserat på core. Att träna core i grupp tycker jag verkar kul och peppande, ibland kan det ju lätt hända att en maskar när en tränar i hemmets trygga vrå (eller är det bara jag?). Nu visar det sej att det tråkigt nog  inte finns något SATS i min stad men kanske i din?

Har du testat den här klassen?

http://video.unrulymedia.com/wildfire_367361670.js

Sponsrat inlägg

2 tankar om “Sponsrad video: SATS ABsolution

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s