Dalahelg

hemma1

Hej fredag! Idag drar vi till destination bilden, alltså barndomshemmet och Dalarna (eller nja, det är ju inte riktigt barndomshemmet bilden visar, är ej uppvuxen i lada). Nu är det förhoppningsvis lite grönare än sist också! Min mamma fyller år, det är anledningen till att vi beger oss mot detta fina. Det ska bli så himla härligt! Det är nog nästan det bästa jag vet, att få umgås med min familj en helg. Vi är ju väldigt tajta, jag är så glad att vi har den relationen och känner enorm tacksamhet för det, vet att det verkligen inte är en självklarhet.

Jag tänkte också att jag ska försöka ta mej upp på högsta utsiktspunkten och ta lite bilder, det är verkligen en vy som tar andan ur en. Vi får se. Tycker att jag ganska ofta planerar att jag ska hinna med så mycket saker när jag är ”hemma” men oftast hinner jag inte ens hälften. Fast det gör faktiskt inget, den ”förlorade” tiden brukar ha gått åt till att hänga med dem jag älskar mest.

Vad ska ni hitta på i helgen?

4 tankar om “Dalahelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s