Helgkänsla och tips!

pärlhyacint

Hej på er! Hur mår ni? Har ni precis som jag gått in i total helgkänsla eller jobbar ni? Jag har några härliga dagar framför mej med Daniel som har varit ledig sen igår. Älskar den känslan, att ha en ocean (nåja) med tillsammanstid att utnyttja.

Några tips så länge? Ja!

-Ida improviserar powerbars som jag gärna vill testa

-Linnéa skriver om mindfull eating. Ni vet, ibland äter en för att döva något annat men det bästa vore kanske att ta tag i de där känslorna istället.

-Jag jobbar ju med min core just nu och har letat övningar. Men så kom jag på: Heja Erika har ju en hel övningsbank på sin blogg. Där måste det finnas något? Så klart det gjorde: HÄR t.ex. Jag har ju aldrig träffat Erika men hon känns precis som en sån pt jag skulle vilja ha. En litar liksom på henne.

-Har funderat hur länge som helst på att skaffa ett konto på Yogobe. You tube i all ära men här VET en ju att det är riktiga yogalärare (yogis?) som instruerar. HÄR kan en prova gratis i tre dagar.

4 tankar om “Helgkänsla och tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s