Omelettlunch och gårdagens löpning

omelett1

omelett2

Apropå snabbmatIdag hade jag verkligen inga spännande saker hemma att göra lunch av, men jag hade ägg, lite grönsaker och lite persilja vilket så klart gav en omelettlunch (ja, det blev tidig lunch, har varit vaken sen 5). Rätt bra mat ändå, mättande och snabb. Persilja till omeletten förresten: Väldigt gott, både i smeten och strösslad ovanpå. Är inte persilja rätt järnrikt också eller har jag drömt det?

Nog om omeletten: Jag sprang igår! Jag struntade helt i fart och sträcka och bestämde mej bara för att pinna på i 45 minuter. Börjar bli bättre och bättre på det där att slappna av med tiden, det verkar som övning (och knep) ger färdighet? Det är ju en fröjd att springa nu tycker jag, när typ hela världen doftar hägg. Fick dock en rejäl nysattack när jag kom hem? Kan det ha varit alltför häftig indragning av häggdoft kanske? Nåja, det kan jag leva med.

Efter löpningen blev det lite happy hips-yoga, tror att det är min nya rutin? Det är så himla skönt när jag kommer hem och musklerna dragit ihop sej, att bara gå in i sej själv och sträcka ut trötta ben. Sen är det som bomull runt höfterna igen!

4 tankar om “Omelettlunch och gårdagens löpning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s