Ultralätta löparjackor

löparjackorlager157

Jag hade faktiskt ingen aning om att lager 157 hade träningskläder? Men det har de tydligen, litegrann i alla fall, här. Anledningen till att jag fastnade lite extra på sidan är att jag länge varit sugen på en genomskinlig löparjacka, helt ytlig grej egentligen, tänker att det skulle vara snyggt om en har en topp i avvikande färg under. Ni vet, ibland hänger en upp sej på grejer och kan inte riktigt släppa.

En lättviktsjacka har jag redan, från Newline, och den gillar jag, det är så praktiskt att kunna knöla ihop den till ingenting och dessutom skyddar den förvånansvärt bra från kyla och till viss del från väta också. Den är som sagt av ett annat märke så hur dessa, som är  från FUNK är, kan jag inte uttala mej om. En å andra sidan vågar en ju testa för 150:- !

Här finns den gråa och här finns den blå!

2 tankar om “Ultralätta löparjackor

  1. Jag kommer aldrig att slänga in gamla lättviktsjacka från Craft. Så tunn och lätt och hållbar. Kärlek till ett löparplagg… Däremot kan jag tänka mig fler lätta löparjackor! 🙂

    Gilla

    • Förstår dej! De är ju så himla praktiska också, märken en att en inte behöver en jacka så är det ingen grej, bara att knöla ihop till ett ingenting 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s