Fredagsskål i lila smoothie

balkongssmoothie

balkongsmoothie2

Här sitter jag på balkongen i blåsten och fredagsskålar med er. Eller nä, nu ljög jag, jag sitter egentligen inne, lite kutryggig framför datorn (MÅSTE jobba på det där) och knapprar in detta inlägg. Men tidigare drack jag faktiskt lila smoothie (blåbär, mjölk, jordnötssmör, chiafrön) på balkongen och tänkte på er medans jag fotade. Alltså, grannarna måste SÅ undra vad jag håller på med? Fast ju mer jag fotograferar, desto mindre bryr jag mej, befriande faktiskt.

Jamen ja, FREDAG idag! Skönt! Och jag känner mej extra skön i kroppen efter 40 minuters yoga igår. 40 minuter är mycket yoga för mej, jag som oftast kör kvartslånga pass. Men igår, då ville jag bara inte sluta och det betalar sej med skön kropp idag, en skön kropp som jag nu i och för sej fördärvar vid datorn.. Dessutom har jag lite träningsvärk i magen eftersom jag körde en kort rutin för coren. Känns jätteskönt att jag verkligen tar tag i det där med min kropps korsett, den har varit försummad alldeles för länge.

2 tankar om “Fredagsskål i lila smoothie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s