Vita knutar och skog

Snart så beger jag mej mot röda hus, vita knutar och skog igen. Eller snart och snart, efter klockan 14 sätter jag mej på tåget upp mot Dalarna. Det ska bli riktigt härligt, jag håller tummarna för fint väder och att syrenerna kanske slagit ut, eller är det för tidigt? Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra om jag bara kunde leva lägenhetsliv, jag är så beroende av det där att få vara nära naturen ibland. Inte så konstigt egentligen, när en är uppväxt, praktiskt taget i skogsbrynet.

Väskan är så klart packad med träningskläder som jag hoppas hinna använda. Och visst ja, mamma säjer att vi ska yoga ihop. Pepp på det!

knut

gran

8 tankar om “Vita knutar och skog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s