Maskrosor och jordgubbar

Nu känns det verkligen att den är på gång, sommaren. Hela gräsmattan är täckt av maskrosor, vissa säjer visserligen ogräs men jag tycker faktiskt att de är vackra, som små solar. Dessutom har jag ätit de första jordgubbarna idag, säkert från något växthus, men ändå. De serverades med creme fraiche blandat med honung och äkta vanilj…mmmmm. Det enda som är lite tråkigt är väl temperaturen. Det är inte så speciellt varmt alls om en inte sitter direkt i solen (fast det gör en ju). Alltså, vem är jag ens? Tycker att jag pratar väldigt mycket väder nuförtiden? Kan det vara detta att jag blivit löpare som spelar in eller är det bara åldern? Snälla, säj inte ålder! Det är lite känsligt just nu.. MVH/ hon som fyller år nästa vecka och inte riktigt hänger med i svängarna.

maskrosor

jordbgubbar

12 tankar om “Maskrosor och jordgubbar

  1. Spännande med creme fraiche till, det måste jag testa någon gång!
    Håller med dig om maskrosorna, himla vackra ju och jag är också en sån som hakar upp mig på vädret, men man blir ju så himla lycklig när solstrålarna väl letar sig fram så jag tycker nog det är legitimt 😉

    Gilla

    • Haha, åh, det är så illa alltså? Nu fyller jag ju inte 40 än men väl 36. 36 bör då vara lika med 76? Yey…eller inte..

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s