Att titta på andra som springer

Sådärja, nu är jag hemma igen! Åkte från ett vackert Dalarna igår och hamnade i ett regnigt Västmanland (ok, det regnade i Dalarna också). Tog en lång sovmorgon idag men efter att ha läst hos Ida  insåg jag att jag höll på att missa Stockholm marathon och studsade upp -Alltså, det är så himla kul att se andra som springer lopp, det enda som är roligare är att springa själv. Så himla konstigt egentligen, för ungefär två år sedan hade jag bara ryckt på axlarna om jag missat att se Stockholm Marathon och nu är det något av det intressantaste jag kan tänka mej? Någon gång tänker jag att jag vill springa det loppet,  den springande soffpotatisen  har ju tagit steget och anmält sej till nästa år. Tänk vilket supermål att ägna träningsåret åt! Själv ska jag ta tag i mej själv och börja träna ordentligt inför midnattsloppet! Eller, ta tag  och ta tag…. Jag tränar ju, men känner liksom att jag inte får till något riktigt flyt? Men nu så! Nu kör vi springsommar 2015!

ch1

 

12 tankar om “Att titta på andra som springer

  • Alltså, jag blev ju nästan sugen på halvmara i år när Ida skrev om Stockholm halvmarathon. Eh..hehe

   Gilla

   • That’s what I do, sätter griller i huvudet på folk! 😀
    Nämen helt seriöst, halvmara: kör! Jag är JÄTTESUGEN på att göra det igen, det är ju så himla kul att göra sånt där som man inte riktigt trodde att man skulle göra 🙂

    Gilla

 1. GöteborgsVarvet är helt grymt! Men Stockholm halvmara ligger så bra i tiden, man har hela sommaren på sig!
  Jag vill också springa maraton någon gång, men inte Stockholm som första. Berlin tror jag på. Platt och bra. 🙂
  Men visst är det kul att titta på löpning! Särskilt när man sitter inomhus och inte behöver bli blöt…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s