En söndagsrunda

daniel

Efter en tämligen lat söndag med middagslur och allt (för mej) så tyckte vi att det var dags att få lite rörelse i kroppen. Solen tittade till slut fram efter en minst sagt regnig helg så vi bestämde oss för att ta oss en tur kring el-ljusspåret (haha, hur länge trodde en inte att det hette eljuspår? Eller är det bara jag?) Det blev en skön, prestigelös men ändå ganska jobbigt runda, jag är så ovan med det där kuperade. Samtidigt kom jag på att det skulle vara guld att förlägga den mesta av träningen inför Midnattsloppet där. Klarar en några varv runt det där spåret med flåset i behåll så är Söders backar ingenting tänker jag?

Sen tycker jag att det är härligt att komma lite närmare naturen också. Det blir kanske aldrig någon trail-löpare av mej men lite naturupplevelse bjuder ju även ett el-ljusspår på. Kolla, liljekonvaljer:

liljekonvalj

2 tankar om “En söndagsrunda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s