Grattis på födelsedagen min bästa

sommar1 354

pick-nick 119

Idag fyller min bästa vän, den klokaste, mest peppande, varma, roliga person jag vet, år! Alltså, den här människan betyder så mycket för mej att det nästan är tokigt. Tänk om jag hade vetat att den där 19-åringen som kom hem till mej en kall vinterdag i december, efter månader av chattande och telefonsamtal skulle komma att bli det viktigaste i livet för mej. Fast ändå kanske jag kunde ana? Det fanns något som kändes tryggt och hemma med honom nästan direkt, som en pusselbit. 13 år senare är det fortfarande bara han och idag fyller han år. Hurra och tack för att du finns i mitt liv! Du är bäst!

8 tankar om “Grattis på födelsedagen min bästa

  1. Åh! Va underbart att ha hittat rätt människa att växa och utvecklas med så tidigt. Jag önskar er ett långt, lyckligt liv tillsammans. Var rädd om varandra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s